oh no, snö!



Vem väntar inte till våren? Mars, den månad som allt börjar att slå i blom. Då kommer värmen smygandes och solen tittar fram. Nu när mars håller att närma sitt slutoch nu när aprils första dagar ska ta sin början, vad är det då jag ser utanför mitt fönster? jo, SNÖ! Det är ju som en himla snöstorm ute......varför? Snö är ju vackert och roligt att leka i ....men den hör inte hemma när våren och sommarn närmar sig.


Konsert med friendsen

Igår var jag och några kompisar från klassen på en liten konsert. Vi hade boket 7 biljetter men när vi kom dit fanns det bara 5 kvar. Patricia och Mika gick därför på bio i stället. När vi väl var inne var konserten redan i full gång. Banden var jättebra!! Idag fick vi reda på att det var 18 års gräns för att komma in. Men HALLÅ! Vi kom in, även fast tre av oss fortfarande var 17 år. Är vi bäst eller bäst! Men seriöst! Bara för att vi stod med på listan betyder det inte att vi alla var 18. De borde ha kollat legg eller nått vid ingången. Kul var det i alla fall.

Just nu sitter jag och "pluggar". ....eller inte....försöker i alla fall. Har gjort matteläxan, läst, somnat och läst igen. Har uppteckt att jag inte är någon vidare bokslukare. Ska iväg på gitarr i kväll med. Och just ja, idag är det mammas namnsdag....och i går var det mors dag i england ( om nån vill veta). Har köpt en blomma till mamsen. <3



XX Johanna

Fridas fina tröja


Ville bara visa jackan som jag gav till Frida. Awesome or what!?

Filmtime

Idag kom Johanna förbi för att se på The Sisterhood of the Traveing Pants. Det var jättemysigt! ^^ Medans vi såg på filmen åt vi chokolad och drack saft, mys helt henkelt.  Sedan gjorde vi i årdning lite te, thai te är GOTT. Jag följde henne till tunnelbanan då hon skulle bege sig hemmåt. Vi åkte ända till hornstull tillsammans. Under tiden pratade vi om gamla, läskiga fiskar och ballerinaskor. :)

Igår var jag och syrran hos sandra och såg på melodifestivalen. Drack sider, kanske lite för mycket sider, och glufsa i oss chips. Nam. Jag fick en jättefin present av henne.

På onsdag fyller Patricia 19 år. (Stor flicka) Jag har köpt lite födelsedagspresenter till henne. Tycker det är jättekul att köpa eller göra något speciellt för en person. Det måste ju vara nått personligt. Då blir det ju mycket roligare att ge presenten till honom/henne.

Föresten, den där presenten jag köpte till Frida på hennes 18 års dag var en jacka med elliot minor loggan på. Hade även fått tag på ett personligt födelsedagsmeddelande från killarna i.


Elliot minors nya video


Elliot minor har släppt en ny video till deras nya singel Descover. Så söta gossarna är i videon! Vill bara krama :)
.....anyways, kolla in den! Videon utspelar sig i Japan, så alla japanfans där ute, se till att ni kollar n videon. Den är verkligen jättefin. Så, till alla Elliot Miner fans, ....ni är bäst! Kram <3

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=53546116

Nu till något annat. Den här veckan har varit full med pluggande. Jag skulle ha haft historia i mårn, men det blev flyttat till nästa vecka. Det verkar kanske sjönt att få lite mer tid på sig att plugga men, JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT PLUGGA! Känns som att det finns en risk at jag kommer att glömma bort små viktiga saker tills dess ochså. uuuuuh, jobbigt. På tisdag har vi även kemiprov. Trodde att jag börja förstå hur man räkna, men när jag kom hem var all kunskap försvunnen. Jag kanske borde fråga nån om hjälp. :S

I mårn har vi idrott som första timma, kl 8.00!! Det känns som att vi kommer att ha biptest. Vet inet om jag är tillräckligt i form för att lyckas med ett bra resultat. Det får vi se i mårn antar jag. Ska springa tills jag inte klarar att stå på bena längre. .... :P

Just ja...på söndag fyller jag år! Bara så ni vet. Jag har köpt ( enlikt mig) världens bästa present till syrran. Hon har ingen aning om vad det äast att hon tror att hon har det. :) Det är något mycket bättre! Längtar tills jag får ge henne den.

Tillbaka till det där med Elliot Minor. I går kunde man höra Dan i bandet på webradion. Seriöst! Han borde bli radiopratare! Skratta nästan ihjäl mig, han är nog bland de roligaste människorna jag känner till.

XX


RSS 2.0