Gitarr?

Jag funderar över att köpa en ny ( egen gitarr). Har nästan sparat ihop alla pengar jag behöver, men har inte riktigt bestämt mig vilken färg den ska ha. Här är de jag funderar på just nu....



NI som läser det är, snälla, kan ni säga vilken ni tycker är finast? <3

Bio


Idag ska jag och några kompisar gå och kolla på Sommar med Göran. ^^ Happy


johanna

Igår kom Johanna hem till mig och åt Ben & Jerry's och kolla på film. NAM! Fattar inte hur gott det egentligen är. Men när vi kolla på innehållsförteckningen för att se vad våra glassar innehöll fick vi oss en regäl shock! Tänker inte säga vad som var så skrämmande, får ni klura ut själva. Men måste bara säga att, DET VAT JÄTTEGOTT!

Ellis land



Glömde att skriva om när vi var på Ellinors landställe för några veckor sedan. Det var jättemysigt! Tror inte jag har skrattat så mycket på ett tag. ^^ Det som hände var att vi blev drabbade av minst en olycka varge dag. En gång tex tog vi sönder en utemöbel som stod på bryggan och välte ned alla tekoppar och ljus som stod på bordet. Fick fiska efter dem dagen efter. :) En annan dag råkade vi på nått knasigt vis ta sönder bryggan. Det var en planka som gick mitt itu när Elli skulle hoppa. Det första hon sa när hon kom upp från vattenytan var " va fan! ", kunde inte sluta skratta på ett tag. 

En natt hade vi betämt oss för att bada mitt i natten. Tog med gitarren och spelade några låtar medans vi bada. :) Sjöng även en låt från gruppen waam. Hoppas vi bara inte störde grannarna med vår vackra sång. ^^ Medans vi gick på en prommis var det några som blåste i några horn av nått slag. Då skrek Johanna som svar " all makt åt tengil ". Grapskratta, ja ! ... :)

Kortfattat var det jättemysigt de dagar vi var där.  Vi sjöng singstar non stop ^^, bada, skratta, myste, spela musik på högsta volym och myste. Synd att tiden bara rusar förbi.

....?

Har just skrivit en nå låt. Jag erkänner redan nu att den kanske inte är en jättehit, men varje gång jag spelar den känns det verkligen i hjärtat. Det här är en låt som jag kan känna igen mig i, kan kanske även handla om mig. Har inte namngett den än...får se hur det blir. <3

Andreas Moe

Åkte till Kungsan idag med några kompisar för att lyssna på Andreas moe. Älskar verkligen hanns låtar. Tänk om man skulle få ett eller kanske två låtskrivartips från honnom, ^^ då skulle jag bli överlycklig. Alla av Andreas låtar berör mig väldigt mycket. Det låter som att han menar vart enda ord han sjunger. Tänk att vara lika begåvad som honnom, vill också. :)





Salem Al Fakir

I onsdags besökte jag och familjen mosebacke för att se Salem Al Fakir uppträda. Han var JÄTTEFIN! :) Gillar hans musik mycket mer nu när jag sett honnom live. Man får liksom ett helt nytt perspejtiv av artister då man ser dem live. Antingen tycker man de är fantastiska eller bara ok. Såg verkligen ut som  att han älskar det han gör. Stämmningen var också väldigt bra, alla var med och dansa och sjöng med. Man kan säga att det verligen var en helt perfekt konsert. Vi hade det i alla fall jättekul och jag hoppas få se honom spela nån mer gång.


RSS 2.0