Ellis landGlömde att skriva om när vi var på Ellinors landställe för några veckor sedan. Det var jättemysigt! Tror inte jag har skrattat så mycket på ett tag. ^^ Det som hände var att vi blev drabbade av minst en olycka varge dag. En gång tex tog vi sönder en utemöbel som stod på bryggan och välte ned alla tekoppar och ljus som stod på bordet. Fick fiska efter dem dagen efter. :) En annan dag råkade vi på nått knasigt vis ta sönder bryggan. Det var en planka som gick mitt itu när Elli skulle hoppa. Det första hon sa när hon kom upp från vattenytan var " va fan! ", kunde inte sluta skratta på ett tag. 

En natt hade vi betämt oss för att bada mitt i natten. Tog med gitarren och spelade några låtar medans vi bada. :) Sjöng även en låt från gruppen waam. Hoppas vi bara inte störde grannarna med vår vackra sång. ^^ Medans vi gick på en prommis var det några som blåste i några horn av nått slag. Då skrek Johanna som svar " all makt åt tengil ". Grapskratta, ja ! ... :)

Kortfattat var det jättemysigt de dagar vi var där.  Vi sjöng singstar non stop ^^, bada, skratta, myste, spela musik på högsta volym och myste. Synd att tiden bara rusar förbi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0